Excalibur 9 tavi si timer (negru) cu controler digital

Evaluarea producatorului

Deshidratorul Excalibur® este foarte bine apreciat fata de alte uscatoare de fructe si legume. In primul rand pozitia motorului face ca orice posibile scurgeri de pe tavile cu produse sa nu afecteze buna functionare a uscatorului asa cum se poate intampla la uscatoarele circulare cu tiraj vertical.

Tehnologia termostatului reglabil Excalibur Hyperwave™ Fluctuation (schimbarea caldurii in functie de ciclul de uscare) a fost creata pentru o uscare mai rapida, mai sigura si mai buna a alimentelor . In timp ce temperatura fluctueaza in sus, umezeala de la suprafata se evapora, in timp ce atunci cand temperatura fluctueaza in jos, iese la suprafata umezeala din interior . Temperatura alimentelor este mentinuta JOS suficient de mult pentru ca enzimele active si temperatura aerului sa fie optime pentru a usca mai repede, eliminand posibilitatea aparitiei mucegaiului si bacteriilor.

Carcasa si tavile sunt realizate dintr-un policarbonat foarte rezistent.

Toate componentele sunt in intregime fabricate si asamblate in Statele Unite.

Specificatii:

  • Dimensiuni : 31,8 x 43,2 x 48.3 cm
  • Greutate: 10 kg
  • Putere: 600 W
  • Gama termostat: 35 ° C - 74 ° C
  • Timer: 48 ore
  • Numărul de tavi: 9
  • Dimensiune tava: 35.5 cm x 35.5 cm2
  • Suprafata totala de uscare : 1,39 mp
  • Culoare: Negru
  • Garanţie: 2 ani
Excalibur Dehydrator 4948CDFB

Excalibur 4948CDFB


Acest model cu 9 tavi este echipat cu un temporizator digital pentru 48 ore si are dimensiunea ideala pentru familii numeroase, sportivi sau chiar mici comercianti. O suprafata utila de uscare de 1,39mp este suficienta pentru o familie ce detine o gradina suficient de mare sau o livada de pomi fructiferi.

Evaluarea noastra

Interfata digitala va permite sa selectati precis temperatura intre 35° si 74° C, o gama suficient de mare pentru a pastra vii enzimele din fructe si legume. De asemenea asigura o temperatura suficient de mare pentru a respecta standardele care se cer atunci cand uscam carne (pastrama) sau alte produse ce necesita o temperatura ridicata.

Temporizatorul cu doua setari ale temperaturii si doua setari a timpului de uscare ofera posibilitatea de a porni deshidratorul la o temperatura mai inalta pentru un anume timp, apoi, automat coboara temperatura la ce-a de-a doua selectata pentru alta perioada de timp, dupa care se opreste automat.

Stoc epuizat

2 080,- LEI
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Despre uscare

Uscarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Metodele moderne de conservare a produselor alimentare prin refrigerare, congelare, conservare sau pasteurizare au eliminat din constientul nostru cea mai sanatoasa si la indemana metoda de a pastra alimentele. Depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic si usor mod de a conserva fructele, legumele, carnea si alte produse alimentare, si pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala.