Deshidratarea alimentelor crude
CUPRINS:
- Introducere
- Cum deshidratarea modifica alimentele
- Ce e un deshidrator?
- De ce usuca?
- Temperatura de uscare
- Poti folosi cuptorul pentru uscare?
- Cat timp dureaza?
- Selectarea unui deshidrator
- Foile Parafexx
- Pastrarea alimentelor uscate
- Cat de mult va se pot pastra?
- Atentie
- Retete
- Nu aruncati resturile.
- Intretinerea unui deshidrator
- Sfaturi
Acest grafic este un ghid excelent ce cuprinde tot ceea ce trebuie sa stiti despre deshidratarea alimentelor crude si despre deshidratorul dvs. pentru a face gustari delicioase si sanatoase – un bun necesar pe care cei interesati de bucataria cruda trebuie sa-l aibe.
Intr-o bucatarie RAW, echipamentul potrivit poate face din prepararea hranei un obicei usor , eficient, interesant si sanatos. Un deshidrator de alimente va extinde foarte mult posibilitatile de a experimenta mereu noi arome, texturi si variante precum si pastrarea si conservarea alimentelor o perioada mai mare de timp. Ofera o modalitate sanatoasa de a pregati gustari care pot salva timp si bani si care pot incanta pe cei mici.
Cititorii sunt introdusi in tainele conceptului de deshidratare pentru scopul de a pregati alimentele, cum si de ce trebuie astfel pregatite si sfaturi pentru utilzarea unui deshidrator. Retete si indicatii de pregatire sunt de asemenea incluse.
Stoc epuizat